Skip to content

Allround Cascobouwer / Lasser

Nederland, Overijssel, VollenhoveCascobouw

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Cascobouw zijn wij op zoek naar een:


Allround Cascobouwer / Lasser (fulltime)


Als Allround Cascobouwer / Lasser ga je op onze afdeling Cascobouw aan de slag met moderne apparatuur en uitstekende faciliteiten. In een inspirerende werkomgeving bouw je mee aan de meest innovatieve aluminium casco’s voor onze superjachten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit voorbereidende werkzaamheden, het samenstellen van subassemblages, deze subassemblages samenstellen tot een casco en het aflassen hiervan.

Vereisten

Profiel:

  • Technisch MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het lezen van tekeningen;
  • Ervaring met MIG-laswerkzaamheden;
  • Overzicht houden, prioriteiten kunnen stellen;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • Oog voor kwaliteit en kostenbewustzijn;
  • Proactieve, gedreven houding.


Wij bieden:

Wij bieden jou een dynamische werkomgeving aan de top van de luxe superjachtenbouw. Wij hebben een enthousiast team waar binnen er genoeg mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen. Wij werken met de nieuwste technieken en innovatie staat hoog in het vaandel. Wij hebben een informele werksfeer en hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bart Winters (Productieleider Cascobouw) of Arend Straatsma (HR Manager), telefoonnummer 0527-243131.


Reageren:

Ben je enthousiast geworden voor deze vacature dan ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie met CV. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling HRM.

of

Join a winning team

Royal Huisman wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn.