Skip to content

Coördinator Inleen

Nederland, Overijssel, VollenhoveHRM

Functieomschrijving

Bij Royal Huisman werken we samen aan grote dromen. Dit doen we in de internationale top van de luxe superjachtenbouw met het motto: “If you can dream it, we can build it”.


Wil jij als Coördinator Inleen ook bijdragen aan de dromen van onze klanten? Lees dan snel verder!

Als Coördinator Inleen werk je fulltime in een uitdagende omgeving samen aan de mooiste superjachten. Uitdagend, want geen dag is hetzelfde. De Coördinator Inleen is verantwoordelijk voor het beheren van het gehele recruitmentproces voor de flexibele vacatures. Je onderhoudt nauw contact met je interne klanten over de behoefte voor nieuwe, tijdelijke collega’s. Als sparringpartner geef je advies over de werving van nieuwe collega’s, denk je mee met de planning en zet je net dat extra stapje om tot een goede invulling van de vacatures te komen. Naast de interne klanten onderhoud je actief contact met onze partners voor flexibel personeel. Je informeert en enthousiasmeert de partners over de Royal Huisman Groep. Als laatste zorg je voor een complete inleenadministratie en ben je aanspreekpunt voor de ingehuurde collega’s.


Je werkt in Vollenhove en maakt deel uit van het HR team. Tevens werk je met regelmaat op onze (refit)locatie in Zaandam.

Vereisten

Dit verwachten we van jou:

Je bent een ondernemende, zelfstandige persoonlijkheid en legt makkelijk contact. Je vindt het een uitdaging om met jouw verfrissende kijk op recruitment te adviseren om de arbeidsmarkt te bewerken. Je hebt gevoel voor commercie en relatiebeheer. Als laatste weet je goed het overzicht te bewaren.

Verder breng je mee:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Ruime ervaring als Recruiter en / of met het in-/uitlenen van personeel;
 • Werkervaring binnen een technische omgeving, bij voorkeur met ervaring de jachtbouw;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Kennis van social media;
 • Bekend met MS-Office en ERP systemen.


Dit mag je van ons verwachten:

 • Een afwisselende en inhoudelijke functie met veel sociale interactie in een dynamische omgeving;
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei, opleiding en ondernemerschap;
 • Goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Metaal & Techniek;
 • Winstdelingsregeling;
 • Uitstekende faciliteiten (zoals een kantoor met prachtig uitzicht);
 • Rondleidingsdagen voor vrienden en familie;
 • Samen vieren van mijlpalen in de projecten.


Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande? Stuur ons dan je sollicitatie. Misschien maak jij binnenkort ook deel uit van ons “winning team”. Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Gijs Frijlink. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail.


Over Royal Huisman Groep

Royal Huisman Groep bestaat uit Royal Huisman, Huisfit en Rondal. Royal Huisman is de specialist in de bouw van zeil- en motorjachten. Huisfit focust zich op refit en rebuild van superjachten. Rondal is de gespecialiseerde divisie voor het ontwerpen, engineeren en produceren van aluminium en composiet onderdelen voor de jachtbouw. Bij Royal Huisman Groep zijn ruim 300 werknemers werkzaam.

of

Join a winning team

Royal Huisman wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn.