Skip to content

Engineer Klimaattechniek / HVAC (fulltime)

Vollenhove, Overijssel, NederlandEngineering

Functieomschrijving

Wij zoeken een kandidaat voor de functie:

Engineer Klimaattechniek / HVAC (fulltime)


De engineeringafdeling van Royal Huisman ontwerpt custom built engineering oplossingen voor luxe superjachten. Als engineer Klimaattechniek / HVAC werk je aan unieke en uitdagende projecten op het gebied van klimaatbeheersing in een dynamisch en constructief team.


Naast kennis en ervaring op het gebied van HVAC, ben je ook bekend met scheepssystemen en P&ID.


Je taken als engineer variëren van het opzetten van ontwerpconcepten, het uitvoeren van berekeningen, het in detail uitwerken van ontwerpen en het uiteindelijk in de praktijk testen van deze producten. Er wordt gewerkt met AutoCad en Rhino.

De werkzaamheden en producten bieden een zeer interessante technische mix van werktuigbouw, scheepsbouw en mechatronica. Je werkt nauw samen met de collega’s vanuit de afdelingen engineering, werkvoorbereiding, productie en projectmanagement aan verschillende projecten elk in een specifieke fase, kortom van ontwerp tot aan inbedrijfstellen. In deze functie werk je nauw samen met de HVAC specialist en de HVAC leverancier

Vereisten

Profiel:

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding werktuigbouwkunde;
  • Ervaring / kennis met HVAC systemen;
  • Ervaring in P&ID;
  • Ervaring met AutoCad en Rhino of soortgelijke pakketten is een pré;
  • Affiniteit met scheepsbouw of jachtbouw;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels in woord en schrift;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband inzetbaar;
  • Oplossingsgericht, praktisch ingesteld met een analytische aanpak.


Wij bieden:

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sjoerd Schrichte (Manager Engineering Techniek), telefoonnummer 0527 - 287400.


Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie met CV. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling HRM. Email: vacatures@royalhuisman.com

of

Join a winning team

Royal Huisman wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn.