Skip to content

Lead Engineer Hatches & Windbreaks

Vollenhove, Overijssel, NederlandRondal

Functieomschrijving


Rondal is producent van masten en gieken, lieren en dekequipment, luiken en windbrekers en composiet producten in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve klantenkring.


Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en relaties.


De engineeringafdeling van Rondal ontwerpt middels smart customization state-of-the art producten voor luxe superjachten.


Voor de productgroep Hatches & Windbreaks zijn wij op zoek naar een:

Lead Engineer Hatches & Windbreaks


Binnen jouw productgroep Hatches & Windbreaks ben je van begin tot einde van het project (of projecten) verantwoordelijk voor de engineering gerelateerde werkzaamheden. Je maakt en bewaakt de planning van de engineeringswerkzaamheden. Je controleert het opgeleverde werk van de engineers in het projectteam en bewaakt de engineeringsuren van je engineeringsteam in het project.


Je zorgt voor de juiste overdracht van engineering naar werkvoorbereiding, inkoop en productie. Bij technische uitdagingen maak je gebruik van de technisch product specialist en/of senior engineer. Je denkt mee met het ontwikkelen van standaard producten en/of oplossingen. Als lead engineer stuur en coach je de engineers in je projectteam.


Vereisten

Profiel:

  • HBO werk- en denkniveau met een technische opleiding gericht op werktuigbouwkunde/maritieme techniek of scheepsbouwkunde;
  • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een projectorganisatie;
  • Je hebt goede kennis van 3D CAD-systemen (bij voorkeur Inventor) en MS Office;
  • Je bent een teamplayer met zelfsturend vermogen;
  • Je hebt goed technisch en ruimtelijk inzicht;
  • Je kunt overzicht houden en prioriteiten stellen;
  • Je hebt een flexibele, zelfstandige en accurate werkhouding.


Wij bieden:

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gijs Frijlink - HR Adviseur (06 - 820 588 51).


Royal Huisman Groep stelt reacties van werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus, detacheringsbureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs. Mochten kandidaten toch worden voorgesteld dan geeft het de introducerende partij geen recht op exclusiviteit van de kandidaat.

of

Award winning team

Royal Huisman wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn