Skip to content

Project Controller Huisfit

Nederland, Noord-Holland, ZaandamFinance

Functieomschrijving

Binnen Royal Huisman zijn we voor het onderdeel Huisfit op zoek naar een Project Controller. Je werkt samen met trotse collega’s aan (zeil)jachten in het topsegment. Onze klanten brengen hun jacht naar Huisfit voor een “refit”, “rebuild” of een “renewal”.


Word jij onze nieuwe collega?


Bij Huisfit in Zaandam werken we met een klein team en zoeken we een:


Project Controller Huisfit


Als Project Controller kom je te werken binnen de afdeling Finance en ben je het financiële geweten van de projecten. Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van de financiële voortgang van deze projecten. Dit doe je in nauwe samenwerking met de projectmanager en het projectteam. Samen met de projectmanager ben jij dan ook het gezicht van Huisfit voor onze mondiale klanten. Je zit rechtstreeks aan tafel met de klantvertegenwoordiger en maakt zo het proces van verkoop tot en met oplevering van dichtbij mee.


Wat ga je bij ons doen?


 • Als sparring partner van de projectmanager, zal je zowel voor Huisfit als voor de klant waarde gaan toevoegen;
 • Je wordt geacht goede kennis van het contract en de technische specificatie op te doen en deze te vertalen naar de financiële consequenties en eventuele risico’s;
 • De financiële voortgang van de projecten wordt door jou bewaakt. Daarnaast ondersteun je de projectmanagers met analyses. Periodiek stel je een nieuwe forecast op;
 • Als financieel geweten ben je in staat om projectrisico’s tijdig te signaleren. Hierbij kom je met voorstellen om deze risico’s te verkleinen;
 • Als gevolg van de dynamiek van de projecten is er sprake van meer- en minder werk. Jij stelt de financiële specificaties op en legt deze voor aan het eigenaarsteam. Dit doe je in nauwe samenwerking met het projectteam;
 • Regelmatig schuif je aan in het overleg met het eigenaarsteam om daarbij de financiële ontwikkelingen van het project te bespreken;
 • We zijn een organisatie die in ontwikkeling is. Je bent continue alert op procesverbeteringen en komt met voorstellen.

Vereisten

En wat verwachten we van jou?


 • Een afgeronde HBO opleiding in financiële/economische richting;
 • Sterke affiniteit met techniek en de branche;
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie in een projectmatige omgeving;
 • Je hebt een flexibele, zelfstandige en accurate werkhouding;
 • Pro-activiteit, analytisch en kritisch, met de nodige dosis overredingskracht;
 • Vermogen om technische zaken in financiële consequenties te vertalen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • En een goede kennis van de Engelse taal.


Ben je enthousiast geworden, maar wil je nog meer van ons weten?


Neem dan contact op met Nuno Pereira Martins en bel / app naar +31 (0) 6 3192 6063 of stuur een e-mail naar n.pereiramartins@royalhuisman.com.

Zie je jezelf in een internationale werkomgeving rondlopen tussen projecten uit het topsegment in de (zeil)jachten, en wil je dat doen in deze rol, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar de afdeling HRM.

of

Join a winning team

Royal Huisman wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn.