Skip to content

Projectmanager Rondal

Vollenhove, Overijssel, NederlandRondal

Functieomschrijving


Ben jij een enthousiaste Projectmanager die graag mensen verbindt om samen tot het beste resultaat te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Rondal is producent van masten, gieken, tuigages, deklieren, composiet producten, windschermen, luiken en deckequipment in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve klantenkring.


Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en relaties.


Naast het ontwikkelen van standaard concepten is Rondal sterk in het vertalen van de wens van de klant naar custom-built producten. Wij bieden slimme oplossingen voor complexe vragen.


Wij zijn op zoek naar een

Projectmanager 


Wat ga je doen?

 • Je bewaakt de projectvoortgang en zorgt ervoor dat de betrokken partijen goed geïnformeerd en gemotiveerd worden. Je stelt duidelijk doelen en prioriteiten aan het projectteam en weet in te spelen op veranderingen;
 • Je bewaakt contractuele afspraken;
 • Je draagt zorg voor het risicomanagement binnen het project;
 • Je zit dicht bij het vuur en verbindt informatie en vooral ook mensen met elkaar;
 • Je bent een resultaatgerichte people manager die zijn team niet alleen aanstuurt maar ook inspireert en enthousiasmeert;
 • Je houdt de lange termijn in zicht en bouwt tegelijk ook een dossier en leerpunten op;
 • Je bent eindverantwoordelijk om tijdig en binnen budget hoogwaardige producten en systemen te leveren bij onze klanten wereldwijd.

Vereisten

Herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over aantoonbare ervaring met projectmatig werken en projectbeheersing in een technische omgeving;
 • Je beschikt minimaal over een HBO+ opleiding, bij voorkeur in een technische of bedrijfskundige richting;
 • Je bent in staat om jouw team te kunnen inspireren en enthousiasmeren en je kunt snel schakelen;
 • Je bent een verbindend leider en hebt een heldere en positieve communicatiestijl;
 • Je bent naast stressbestendig ook zeer doel- en resultaatgericht, proactief en hebt kennis van de materie om verantwoord opdrachten te kunnen geven;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat bieden wij:

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een pakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Harald Lubbinge, Managing Director Rondal of Gijs Frijlink, HR Adviseur.of

Join a winning team

Royal Huisman wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn.