Skip to content

Quality Controller (fulltime)

Nederland, Overijssel, VollenhoveTechniek

Functieomschrijving

De afdeling Techniek installeert alle werktuigbouwkundige en installatietechnische systemen in de schepen; hieronder valt het volledige pakket aan dekuitrusting en alle gas-en vloeistofvervoerende systemen zoals brandstof, hydrauliek, bilge, dekwas, grijs- en zwartwater, drinkwater, HVAC, etc.


Wij zijn op zoek naar een:


Quality Controller (fulltime)


Als Quality Controller controleer je het uitgevoerde werktuigbouwkundige werk vanaf de casco fase, inclusief opgeleverd werk van externe partijen.


Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van protocollen, kwaliteitshandboeken en werkinstructies. Daarnaast monitor je de vastgelegde kwaliteitsstandaarden en werk je mee aan continue procesverbetering. Ook denk je mee in het ontwikkelen van nieuwe controle-methodieken


Je bent aanwezig bij alle controlemomenten voor de afdeling Techniek en zorgt dat de resultaten worden gedeeld met betrokkenen en bezoek je onderaannemers en toeleveranciers om te controleren of de gevraagde kwaliteit wordt geleverd.


Bij afwijkingen in het proces of product onderzoek je samen met collega’s de oorzaak en maak je afspraken voor herstelwerkzaamheden.


Je bent samen met Quality Assurance verantwoordelijk voor het vastleggen (en archiveren) van de gemeten kwaliteit van alle controledocumenten;


Je verzorgt de terugkoppeling van resultaten en bevindingen van de voortgang van de kwaliteitscontroles met de leiding van de afdeling, projectmanagent en externe partijen.

Vereisten

Wat vragen wij:

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding werktuigbouwkunde;
  • Brede technische kennis op scheepsbouwkundig gebied;
  • Uitstekende kennis van de regelgeving en kwaliteitseisen van zeewaardig jachten;
  • Oog voor detail en kwaliteit;
  • Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) in woord en schrift;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband inzetbaar;
  • Analytische en oplossingsgerichte en praktisch instelling.


Wat bieden wij:

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tjeerd van Beusekom (Productieleider Techniek), telefoonnummer 0527 – 287630.


of

Join a winning team

Royal Huisman wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn.