Overslaan naar content

Salesmanager

Vollenhove, Overijssel, NederlandRondal

Functieomschrijving

Rondal is producent van masten en gieken, lieren en dekequipment, luiken en windbreaks en composiet producten in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve klantenkring. Een nieuw te ontwikkelen markt voor Rondal is wind assisted ship propulsion (WASP) gericht op commerciële schepen.


Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en relaties.


Het commerciële team van Rondal werkt nauw samen met jachtwerven, ontwerpers en ook collega’s om commerciële kansen om te zetten naar een realistisch ontwerp voor superjachten.


Ter uitbreiding van het commerciële team zijn wij op zoek naar een salesmanager.


Je bent verantwoordelijk voor het bewerken van de internationale superjachtmarkt met Rondal producten rondom de verschillende productgroepen zoals Sailing Systems, Composite Specials, Hatches, Windbreaks en Mooring Winches. De nieuwe markt WASP dient ook verder ontwikkeld te worden. Als salesmanager onderhoudt je contact met beïnvloeders (architecten, owners representatives en werven). Hiervoor bezoek en neem je deel aan relevante beurzen in binnen- en buitenland. Je beoordeelt aanvragen op technische en commerciële haalbaarheid, je maakt calculaties, aansluitend stel je offertes met specificaties op en verzorg je de commerciële afronding van verkooptrajecten. Tevens ben je gesprekspartner voor de klant en collega’s voor het bepalen van de technische toepasbaarheid en oplossingen. Eenmaal commercieel afgerond, zorg je voor een goede overdracht van sales naar het projectteam.

Vereisten

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau met een technische/commerciële opleiding gericht op werktuigbouwkunde/maritieme techniek of scheepsbouwkunde;
  • Vloeiend Engelse in woord en geschrift, beheersing Duitse taal is een pré;
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent representatief, zelfstandig, flexibel, proactief en commercieel sterk.


Wij bieden

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gijs Frijlink HR Adviseur (06 - 820 588 51)

of

Award winning team

Royal Huisman Groep wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn Instagram Facebook.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn