Overslaan naar content

Bjarne & Laila

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEN

Bjarne en Laila zijn jonge talenten uit de buurt met een grote droom: met hun catamaran mee doen aan de Olympische Spelen Parijs in 2024. Royal Huisman Groep is trotse partner van Bjarne en Laila en de komende tijd doen we verslag van de bijzondere reis en droom.

VLOG 1

Bjarne en Laila zijn jonge talenten uit de buurt met een grote droom: met hun catamaran meedoen aan de Olympische Spelen Parijs in 2024. Vlog 1: wat is er voor nodig om die droom te realiseren?

VLOG 2

Bjarne en Laila zijn jonge talenten uit de buurt met een grote droom: met hun catamaran meedoen aan de Olympische Spelen Parijs in 2024.

Aankomende dagen nemen zij deel aan het wereldkampioenschap zeilen in aanloop naar de Spelen. Volg ons in de grote droom van Bjarne en Laila.

VLOG 3

Bjarne en Laila zijn jonge talenten uit de buurt met een grote droom: met hun catamaran meedoen aan de Olympische Spelen Parijs in 2024. Vlog: hoe bereiden jullie de boot voor en hoe belangrijk is communicatie?

VLOG 4

Talenten Bjarne en Laila zijn met hun droom inmiddels opweg richting de Olympische Spelen Parijs deze zomer. Vlog: hoe zorg je voor een goede start? En hoe ziet de wedstrijd eruit?

VLOG 5

Talenten Bjarne en Laila zijn met hun droom inmiddels op weg richting de Olympische Spelen Parijs van 26 juli tot en met 11 augustus. Vlog: hoe zorg je ervoor dat je topfit bent? En waar letten jullie op voor de wedstrijd?

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn