Overslaan naar content

Stages

WIJ ZIJN een erkend leerbedrijf

Wij bieden voor diverse opleidingen stageplaatsen op verschillende niveaus aan leerlingen en studenten van het (V)MBO, HBO en WO in onder andere de volgende studierichtingen:

- Maritieme techniek; - Werktuigbouwkunde; - (Technische) bedrijfskunde; - Industrieel Product Ontwerpen; - Lucht- en Ruimtevaarttechniek; - Informatica; - Logistiek; - Facility Management; - (Technicus) Engineering; - Meubelmaken / (Scheeps)interieurbouw; - Constructiewerk; - Metaalbewerking; - Bedrijfsadministrateur; - Installatietechniek; - Mechatronica.

Volg jij één van de hierboven genoemde opleidingen en wil je bij ons stage lopen? 

Stuur dan een e-mail met C.V. en vermeld daarin de gewenste stageperiode en je motivatie. Staat jouw opleiding er niet tussen? Ook dan kan je een e-mail sturen. Wij kijken dan graag naar de mogelijkheden.

MBO Wij bieden zowel BOL- als BBL-leerplaatsen aan. Op stagemarkt.nl staat vermeld voor welke MBO-opleidingen Royal Huisman erkend leerbedrijf is. Wil je verder leren na je VMBO-opleiding en daarnaast geld verdienen? Kies dan voor een BBL-opleiding waarbij je één dag per week naar school gaat en vier dagen per week gaat werken als leerling bij Royal Huisman. Onze leerbanen vind je via leerbanenmarkt.nl.

HBO Wil je bij ons stagelopen of afstuderen? Wij komen graag in contact met ambitieuze en zelfstandige studenten die uitdagingen niet uit de weg gaan. Samen met jou bepalen we een passende opdracht of onderzoek. Natuurlijk werk je ook mee in de dagelijkse praktijk.

Als stagiair weet je dat je op het hoogste niveau in jouw vakgebied werkt bij een bedrijf dat waarde hecht aan jouw bijdrage en carrière. Naast goede arbeidsomstandigheden bieden wij je: 

  • Een passende vergoeding;

  • Werken aan hoogwaardig producten;

  • Een grote variatie aan werkzaamheden;

  • Doorgroeimogelijkheden na je stage;

  • Veel aandacht voor je opleiding en vorming;

  • Gemotiveerde vakprofessionals.

Student van het Alfa-college, Beer, vertelt over zijn stage in Vollenhove als creatief vakman niveau 4. Als erkend leerbedrijf beiden wij stageplaatsen aan voor studenten en leerlingen van diverse opleidingen en studierichtingen.

Solliciteren/meer informatie

Heb je nog vragen of wil je solliciteren naar een stageplaats? Stuur ons dan een e-mail met je C.V. en vermeld daarin de gewenste stageperiode en je motivatie. Melanie Rietman E: vacatures@royalhuisman.com

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn