Overslaan naar content

OVER ONS

Wat we doen

We zijn gespecialiseerd in onder andere de bouw van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten, hoogwaardige composiet onderdelen en refit services. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd inclusief innovatieve oplossingen.

Het vakmanschap van onze collega's is daarvoor van essentieel belang. Het zijn hún creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Een enthousiast team, dat graag nieuwe collega's verwelkomt.

kernwaarden

Resultaatgericht Klantgericht Vakmanschap Eigenaarschap Samenwerken

Royal Huisman Groep

Royal Huisman is de expert in de bouw van duurzame, custom built zeil- en motorjachten. 'Custom Built' betekent voor ons: uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd en boordevol innovatieve oplossingen

Huisfit is Royal Huisman's speciale divisie voor refit, verbouwing en vernieuwing van superjachten. Huisfit biedt een uitgebreid pakket aan voordelen en diensten voor alle superjachten in de wereldwijde vloot.

Rondal is producent van masten, gieken, deklieren, luiken, composiet producten, windschermen en deckequipment voor superjachten, zowel zeil- als motorjachten

VEELZIJDIGE OMGEVING

De locatie Vollenhove in gemeente Steenwijkerland ligt in een prachtige en veelzijdige omgeving. Ook in de omliggende, grotere Regio Zwolle is het betaalbaar wonen, leven en genieten.

Award winning team

Bij Royal Huisman Groep werken we aan dromen. Grote en unieke dromen. Met duurzame materialen en de nieuwste innovaties en technologieën. Gecombineerd met traditioneel vakmanschap.

Met onze superjachten, producten en services vallen we met regelmaat in de prijzen.

Historie

Opgericht in 1884, is Royal Huisman uitgegroeid van ‘plaatselijke bouwer van houten werkboten’ tot meervoudig-bekroonde superjachtbouwer.

In 1975 werd Rondal opgericht als producent van aluminium masten, lieren en luiken. Rondal is uitgegroeid tot specialist in ontwerp, productie, installatie en onderhoud van composiet componenten voor superjachten.

Sinds 2012 gaat de aparte refit- en servicedivisie van Royal Huisman verder onder de naam Huisfit. Huisfit voert refits, rebuilds en renewals uit voor zowel de eigen vloot, als jachten van andere bouwers.

Locaties

Royal Huisman

Flevoweg 1, 8325 PA Vollenhove Op de hoofdlocatie zijn vijf grote scheepsbouwhallen, en tal van afzonderlijke faciliteiten voor carbon composiet producten, interieur, schilderwerk, systemen, zeilsystemen, luiken, engineering en nog veel meer...

Huisfit

Vredeweg 32, 1505 HH Zaandam Locatie Amsterdam heeft drie grote scheepsbouwhallen, een 120 meter lange kade en diverse moderne facilliteiten. In Amsterdam voeren we refits uit: ingrijpende vernieuwingen en/of verbouwingen aan jachten. En Rondal werkt hier ook aan servicewerkzaamheden.

Meest recente vacatures

Servicemonteur
Op locatie
  • Vollenhove, Overijssel, Nederland
Engineer Sailing Systems
Op locatie
  • Vollenhove, Overijssel, Nederland
2 van 10 weergegeven

Leren werken aan grote dromen?

Student van het Alfa-college, Beer, vertelt over zijn stage in Vollenhove als creatief vakman niveau 4. Als erkend leerbedrijf bieden wij stageplaatsen aan voor studenten en leerlingen van diverse opleidingen en studierichtingen.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn