Skip to content

Over ons

Join a winning team

Wat we doen

We zijn gespecialiseerd in onder andere de bouw van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten, hoogwaardige composiet onderdelen en refit services. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd inclusief innovatieve oplossingen.

Het vakmanschap van onze collega's is daarvoor van essentieel belang. Het zijn hún creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Een enthousiast team, dat graag nieuwe collega's verwelkomt.

Onze kernwaarden

Resultaatgericht Klantgericht Vakmanschap Eigenaarschap Samenwerken

Award winning team

Bij de Royal Huisman groep werken we aan dromen. Grote en unieke dromen. Met duurzame materialen en de nieuwste innovaties en technologieën. Gecombineerd met traditioneel vakmanschap.

Met onze superjachten, producten en services vallen we met regelmaat in de prijzen.

Historie

Opgericht in 1884, is Royal Huisman uitgegroeid van ‘plaatselijke bouwer van houten werkboten’ tot meervoudig-bekroonde superjachtbouwer.

In 1975 werd Rondal opgericht als producent van aluminium masten, lieren en luiken. Rondal is uitgegroeid tot specialist in ontwerp, productie, installatie en onderhoud van composiet componenten voor superjachten.

Sinds 2012 gaat de aparte refit- en servicedivisie van Royal Huisman verder onder de naam Huisfit. Huisfit voert refits, rebuilds en renewals uit voor zowel de eigen vloot, als jachten van andere bouwers.

Onze locaties

Royal Huisman Vollenhove

Flevoweg 1, 8325 PA Vollenhove

Royal Huisman Amsterdam / Huisfit

Vredeweg 32, 1505 HH Zaandam

Meest recente vacatures

Inkoper (strategisch en tactisch)Vollenhove, Overijssel, Nederland
InbedrijfstelcoördinatorVollenhove, Overijssel, Nederland
2 van 11 weergegeven

Leren werken aan grote dromen? Kom stage lopen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stages voor diverse opleidingen van verschillende niveaus.Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com