Skip to content

Cascobouw

Traditioneel vakmanschap

De nieuwste innovaties en technologieën

Binnen een inspirerende werkomgeving bouw je mee aan de meest innovatieve casco's voor onze superjachten. Samen met 300 trotse collega's laten we grote dromen in vervulling gaan. Taken kunnen variëren van voorbereidende werkzaamheden tot het samenstellen van subassemblages tot een casco. Bij Royal Huisman staat innovatie hoog in het vaandel en werken we met de nieuwste technieken en modernste apparatuur. We zorgen voor een informele werksfeer en staan open voor jouw ideeën over hoe het werk nóg beter of efficiënter kan. Zie jij een rol voor jezelf binnen de cascobouw van onze superjachten? Bekijk dan de vacatures.

Allround Cascobouwer / LasserNederland, Overijssel, Vollenhove
Open SollicitatieNederland, Overijssel, Vollenhove

De cultuur

We zijn gespecialiseerd in onder andere de bouw van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten. Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige composiet onderdelen en refit services. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd inclusief innovatieve oplossingen. Het vakmanschap van onze collega's is daarvoor van essentieel belang. Het zijn hún creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Een enthousiast team, dat graag nieuwe collega's verwelkomt.

Leren werken aan grote dromen? Kom stage lopen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stages voor diverse opleidingen van verschillende niveaus.Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman Groep kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com