Skip to content

Design & Engineering

Ontwerpen aan grote dromen

Zo ontwerpen wij grote dromen

Binnen de afdeling design en engineering werk je aan de meest zichtbare kant van onze superjachten en producten. Hoe gaat het jacht of product er vanbuiten en vanbinnen uitzien? Belangrijk zijn de kleine details die het uiteindelijke grote geheel vormen.

De taken binnen de afdeling kunnen variëren van het opzetten van ontwerpconcepten, het uitvoeren van berekeningen, het in detail uitwerken van ontwerpen en het uiteindelijk in de praktijk testen van de concepten en onderdelen. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt met AutoCad en Rhino.

De werkzaamheden en producten bieden een interessante mix van ontwerp, werktuigbouw, scheepsbouw en mechatronica. Je werkt nauw samen met de collega’s vanuit werkvoorbereiding, productie en projectmanagement aan verschillende projecten elk in een specifieke fase. Kortom: van ontwerp tot aan in bedrijf stellen.

Zie jij een rol voor jezelf in het ontwerp & engineering proces? Bekijk dan onze vacatures.

Engineer RondalVollenhove, Overijssel, Nederland
Open SollicitatieVollenhove, Overijssel, Nederland
Project Engineer ConstructieVollenhove, Overijssel, Nederland

De cultuur

We zijn gespecialiseerd in onder andere de bouw van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten. Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige composiet onderdelen en refit services. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd inclusief innovatieve oplossingen. Het vakmanschap van onze collega's is daarvoor van essentieel belang. Het zijn hún creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Een enthousiast team, dat graag nieuwe collega's verwelkomt.

Leren werken aan grote dromen? Kom stage lopen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stages voor diverse opleidingen van verschillende niveaus.Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman Groep kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com