Skip to content

Houtbewerking

Met duurzame materialen

Duurzaamheid staat voorop

Binnen de discipline houtbewerking draait alles om het maken van meubels en overige in- en exterieur delen zoals tafels, deuren en trappen. Alle meubels worden op maat en met de hand gemaakt.

De taken binnen de afdeling houtbewerking kunnen variëren van het aan de hand van tekeningen zelfstandig maken van meubels of andere interieurdelen tot het verwerken van onderdelenlijsten. Daarnaast zorg je voor materiaal verantwoording. Je werkt samen met ruim 300 trotse collega’s aan diverse facetten van de superjachtbouw, waarbij je de ruimte krijgt om je creativiteit in te zetten voor de grootste uitdagingen.

Zie jij een rol voor jezelf binnen de houtbewerking? Bekijk dan onze vacatures..

Open SollicitatieVollenhove, Overijssel, Nederland

De cultuur

We zijn gespecialiseerd in onder andere de bouw van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten. Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige composiet onderdelen en refit services. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd inclusief innovatieve oplossingen. Het vakmanschap van onze collega's is daarvoor van essentieel belang. Het zijn hún creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Een enthousiast team, dat graag nieuwe collega's verwelkomt.

Leren werken aan grote dromen? Kom stage lopen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stages voor diverse opleidingen van verschillende niveaus.Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman Groep kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com