Skip to content

Project Management

Geen project is hetzelfde

Wij laten dromen in vervulling gaan

Binnen de Royal Huisman Groep is geen project hetzelfde, het resultaat is altijd geborgd. Unieke jachten, producten en services die dromen in vervulling laten gaan.

Taken kunnen variëren van het coördineren van informatiestromen tot het sturen op hoogwaardige kwaliteit en tijdige resultaten binnen het budget. Elk project brengt unieke uitdagingen met zich mee en kent zijn eigen looptijd. Je werkt samen met ruim 300 trotse collega’s aan diverse facetten van de superjachtbouw en krijgt de ruimte om creativiteit in te zetten voor de grootste uitdagingen. Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste inzichten op het gebied van project management? Bekijk dan de vacatures.

Open SollicitatieVollenhove, Overijssel, Nederland
Projectmanager RondalVollenhove, Overijssel, Nederland

De cultuur

We zijn gespecialiseerd in onder andere de bouw van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten. Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige composiet onderdelen en refit services. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd inclusief innovatieve oplossingen. Het vakmanschap van onze collega's is daarvoor van essentieel belang. Het zijn hún creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Een enthousiast team, dat graag nieuwe collega's verwelkomt.

Leren werken aan grote dromen? Kom stage lopen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stages voor diverse opleidingen van verschillende niveaus.Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman Groep kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com