Skip to content

Service

Altijd & overal

Dromen verwezenlijken

Wij geloven dat iedere collega zijn of haar eigen kracht heeft. Het vakmanschap van service is hierin van essentieel belang. Draag met de beste service bij aan uitdagende werkzaamheden in een unieke sector. Het team van de Royal Huisman Groep bestaat uit circa 300 talenten met verschillende vaardigheden, talen en nationaliteiten, die allemaal dezelfde passie voor perfectie delen. Elke collega is trots om te werken aan onze jachten, producten en refit services. We zijn een enthousiast team, die graag nieuwe collega’s verwelkomt. Zie jij een rol voor jezelf op het gebied van service? Bekijk dan de vacatures.

InbedrijfstelcoördinatorVollenhove, Overijssel, Nederland
Open SollicitatieVollenhove, Overijssel, Nederland
Service Engineer Elektra (full-time)Vollenhove en Zaandam, Overijssel, Nederland
3 van 4 weergegeven

De cultuur

We zijn gespecialiseerd in onder andere de bouw van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten. Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige composiet onderdelen en refit services. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd inclusief innovatieve oplossingen. Het vakmanschap van onze collega's is daarvoor van essentieel belang. Het zijn hún creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Een enthousiast team, dat graag nieuwe collega's verwelkomt.

Leren werken aan grote dromen? Kom stage lopen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stages voor diverse opleidingen van verschillende niveaus.Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman Groep kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com