Skip to content

ComposietHoogwaardige productie

Rondal is de gespecialiseerde divisie voor het ontwerpen, engineeren en produceren van hoogwaardige aluminium en composiet onderdelen zoals masten, gieken, roeren en opbouwconstructies voor jachten. Het complete zeilsysteem wordt bij Rondal ontworpen, geproduceerd, geassembleerd en in bedrijf gesteld.. Taken kunnen variëren van het bouwen, prepareren en afwerken van mallen tot het meewerken aan de volledige afwerking van eindproducten. Bij Rondal staat een passie voor jachten centraal en wordt er gewerkt met het grootste respect voor de zee. Zie jij een rol voor jezelf binnen de composietafdeling van Rondal? Bekijk dan de vacatures.

Open SollicitatieVollenhove, Overijssel, Nederland
Productiemedewerker CarbonVollenhove, Overijssel, Nederland

De cultuur

We zijn gespecialiseerd in onder andere de bouw van luxe 'custom built' zeil- en motorjachten. Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige composiet onderdelen en refit services. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd inclusief innovatieve oplossingen. Het vakmanschap van onze collega's is daarvoor van essentieel belang. Het zijn hún creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Een enthousiast team, dat graag nieuwe collega's verwelkomt.

Leren werken aan grote dromen? Kom stage lopen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden stages voor diverse opleidingen van verschillende niveaus.Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman Groep kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370

vacatures@royalhuisman.com