Skip to content

Allround Carbon Composiet Medewerker

Vollenhove, Overijssel, NederlandRondal

Functieomschrijving

Als Allround Carbon Composiet Medewerker werk je aan unieke en hoogwaardige composietonderdelen zoals masten, gieken, zalingen, luiken, schuifdeuren, stuurstanden, roeren en opbouwconstructies voor jachten.


Iets voor jou? Lees dan snel verder.


Je werkt in een dynamisch team aan state-of-the art producten en maatwerkoplossingen voor superjachten. Tijdens de productie ben je verantwoordelijk van begin tot eind voor het te maken product. Je lamineert met composietmateriaal de producten in de mallen, zorgt voor een juiste uitvoering van de warmtebehandelingen in de oven of autoclaaf tot uiteindelijk het samenstellen en verlijmen van onderdelen tot een compleet eindproduct. Als laatste mag je ook nog helpen bij het afwerken van het eindproduct. Kortom; een uitdaging van begin tot eind van het product.


Als composiet medewerker bij Rondal bevind jij je in een unieke sector met alle ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing.

Vereisten

Dit verwachten we van jou:

We zijn op zoek naar collega’s die ook zo enthousiast worden van het maken van mooie producten met mooie materialen. Het helpt als je een technische achtergrond hebt met ervaring in de composieten. Ook komen we graag in contact met kandidaten die zich graag het vak van Carbon Composiet Medewerker eigen wil maken. 


Wij helpen jou hier graag bij!


of

Join a winning team

Royal Huisman wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn.