Overslaan naar content

Partnerschappen

Bjarne & Laila

Bjarne en Laila zijn jonge talenten uit de buurt met een grote droom: met hun catamaran mee doen aan de Olympische Spelen Parijs in 2024. Royal Huisman Groep is trotse partner van Bjarne en Laila en de komende tijd doen we verslag van de bijzondere reis en droom.

YPY The Netherlands

YPY The Netherlands is in 2015 is opgericht voor de dynamische groep jonge professionals, die werkzaam zijn in één van de toonaangevende jachtbouwnaties in de wereld. Het doel is hen te verbinden en te inspireren.

Als trotse sponsor van deze netwerkclub van jonge professionals in de jachtindustrie, mochten wij leden en andere sponsoren van YPY Netherlands ontvangen bij Huisfit Amsterdam.

TU Delft Hydro Motion Team

Samen werken aan grote dromen doen we niet alleen binnen de Royal Huisman Groep, maar ook samen met ambitieuze teams. Afgelopen jaar was Rondal trotse partner van het Hydro Motion Team van de TU Delft. Een reis met als eindbestemming de Monaco Energy Boat Challenge afgelopen juli én met succes. De droom die werkelijkheid werd, wereldkampioen in Monaco.

Team JAJO

Royal Huisman Groep ondersteunt jong talent en is daarom in 2022-2023 een trotse partner van Team JAJO, voorheen Team NEXTGEN. Hun 65-voet zeiljacht is eerst op locatie Huisfit Amsterdam onder handen genomen. Daarna heeft dit team onder Nederlandse vlag meegedaan met de VO65 Sprint Cup als onderdeel van de meest recente editie van The Ocean Race. De talentvolle zeilers finishten op de tweede plaats in het eindklassement.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn