Overslaan naar content

Electrical Engineer

Op locatie
  • Vollenhove, Overijssel, Nederland
Rondal

Functieomschrijving


Wil jij meewerken als electrical engineer aan het ontwikkelen van onze producten met als doel ultimate reliability? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Rondal is producent van masten en gieken, lieren en deck equipment, luiken en windbreaks en composiet producten  in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve  klantenkring. Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op  vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en  relaties.


Voor ons engineeringsteam zijn wij op zoek naar een Electrical Engineer


Wat ga je doen

Als Electrical Engineer ben je een belangrijk lid van ons engineeringsteam. Je werkt aan en ontwikkelt de elektrische  systemen voor de verschillende producten van Rondal. In de projecten ben je betrokken vanaf het begin  tot eind oftewel je werkt mee aan het ontwerp tot uiteindelijk de commissioning fase. Je maakt elektrotechnische  ontwerpen, schema’s en indien nodig berekeningen en calculaties. Ook kan het programmeren van plc’s onderdeel  zijn van je functie. Je werkt nauw samen met de senior electrical engineer, lead engineers, manager engineering en  projectmanagers.

Vereisten

Wat vragen wij

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau met een technische opleiding gericht op electrotechniek of mechatronica; 
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie eventueel aangevuld met ervaring in de jacht- en/of scheepsbouw; 
  • Uitstekende beheersing van electrical CAD systems, programmeersoftware en relevante rekentools; 
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels; 
  • Sterke analytische vaardigheden en aandacht voor detail; 
  • De drive om zelfstandig te werken en initiatief te tonen; 
  • Bereidheid om af en toe werkzaamheden uit te voeren in de productie en op locatie in binnen- en buitenland.


Wat bieden wij

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing binnen een leuk team. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gijs Frijlink – HR Manager (06 - 820 588 51)

Royal Huisman Groep stelt reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs. Mochten kandidaten toch worden voorgesteld dan geeft het geen (exclusiviteits)recht aan de partij die de kandidaat heeft voorgesteld.

of

Award winning team

Royal Huisman Groep wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn Instagram Facebook.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn