Overslaan naar content

Engineer Sailing Systems

Op locatie
  • Vollenhove, Overijssel, Nederland
Engineering Rondal

Functieomschrijving


Ben jij een gepassioneerde zeiler met een technische opleiding? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Rondal is producent van masten en gieken, lieren en deck equipment, luiken en windbreaks en composiet producten in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve klantenkring. Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en relaties.


De productgroep sailing systems van Rondal richt zich op het ontwerpen en produceren van zeilsystemen voor superjachten. De focus ligt op de spars en rigging (masten, gieken en tuigage).


Voor ons engineeringsteam en productgroep sailing systems zijn wij op zoek naar een


Engineer Sailing Systems


Wat ga je doen

Als Engineer Sailing Systems werk je in een klein dynamisch team. De taken variëren van het opzetten van concepten en het uitvoeren van berekeningen tot het in detail uitwerken van ontwerpen en het in de praktijk testen van de zeilsystemen. Er wordt gewerkt met verschillende 2D en 3D CAD-pakketten voor het uitwerken van de ontwerpen. Een groot deel van het ontwerp wordt uitgevoerd met behulp van (niet-lineaire) simulatiesoftware (FEM/CFD). De werkzaamheden en producten bieden een zeer interessante technische mix van werktuigbouw, scheepsbouw, lucht-/zeilvaart en mechatronica.

Vereisten

Wat vragen wij

  • HBO / WO werk- en denkniveau met een technische opleiding;
  • Je hebt een passie voor zeilen wat zich bijvoorbeeld uit in off-shore racing.
  • Je hebt een goed begrip van de principes achter de techniek van zeilen en aerodynamica aan boord van (super)zeiljachten;
  • Kennis/ervaring met FEM/CFD (SailPack, Strand7) is een pré;
  • Goede Engelse communicatieve vaardigheden;
  • Oplossingsgericht aangevuld met sterke analytische vaardigheden;
  • De drive om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.


Wat bieden wij

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing binnen een leuk team. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gijs Frijlink – HR Manager (06 - 820 588 51)


of

Award winning team

Royal Huisman Groep wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn Instagram Facebook.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn