Overslaan naar content

Manager Service & Aftersales

Op locatie
  • Vollenhove, Overijssel, Nederland
Rondal

Functieomschrijving


Rondal is producent van masten en gieken, lieren en deck equipment, luiken en windbreaks en composiet producten in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve klantenkring.


Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en relaties.


Het serviceteam van Rondal werkt samen met klanten en bemanningen van in de vaart gebrachte schepen en de klanten van Rondal.


Voor ons serviceteam zijn wij op zoek naar een manager service & aftersales


Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het serviceteam, bestaande uit servicemonteurs en servicecoördinatoren. Samen met het team en andere afdelingen worden werkzaamheden gepland; je bewaakt deze planning en anticipeert indien nodig. Je pleegt acquisitie voor servicewerkzaamheden; hiervoor bezoek je klanten en beurzen in binnen- en/of buitenland. Je informeert het serviceteam met de noodzakelijke informatie waar nodig en koppelt informatie van de schepen terug naar de relevante afdelingen binnen Rondal. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen en nacalculaties van aftersales projecten en je beoordeelt garantievraagstukken.


De manager service & aftersales stelt het afdelingsplan op met de doelstellingen voor de serviceafdeling. Ook zorg je voor de voortgang en verbetering van de efficiency van de werkzaamheden, systemen en processen op de afdeling. Je motiveert, controleert, ontwikkelt en beoordeelt de medewerkers in het serviceteam. De manager service & aftersales vertegenwoordigt de serviceafdeling in het managementteam van Rondal.

Vereisten

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau met een technische/commerciële opleiding gericht op werktuigbouwkunde/maritieme techniek of scheepsbouwkunde;
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie en bekend met de wereld van de jachtbouw;
  • Vloeiend Engels in woord en geschrift;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Je bent representatief, zelfstandig, flexibel, proactief en een teamspeler.


Wij bieden

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gijs Frijlink, HR Adviseur (06 - 820 588 51)


Royal Huisman Groep stelt reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs. Mochten kandidaten toch worden voorgesteld dan geeft het geen (exclusiviteits)recht aan de partij die de kandidaat heeft voorgesteld.

of

Award winning team

Royal Huisman Groep wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn Instagram Facebook.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn