Overslaan naar content

Senior Engineer

Op locatie
  • Vollenhove, Overijssel, Nederland
Engineering Rondal

Functieomschrijving


Wil je werken aan state-of-the-art producten in de superjachtbouw? 


Dan zijn wij op zoek naar jou!


Rondal is producent van masten en gieken, lieren en deck equipment, luiken en windbreaks en composiet producten in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve klantenkring. Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en relaties.


De productgroep Hatches & Windbreaks van Rondal richt zich op het ontwerpen en produceren van luiken (composiet / carbon) en windbreaks voor superjachten.


Voor ons engineeringsteam en productgroep Hatches & Windbreaks zijn wij op zoek naar een


Senior Engineer


Wat ga je doen

Als Senior Engineer werk je in het Hatches & Windbreaks team aan het opzetten en onderhouden van een productplatform voor de standaardisatie en modularisatie van luiken en windbreaks. Jij bent de technisch product specialist en bent daarmee verantwoordelijk voor de engineering en documentatie van luiken en windbreaks. Naast het productplatform ontwikkel je klantspecifieke producten voor diverse projecten binnen de (super)jachtbouw. Binnen de productgroep zorg je voor innovaties van de producten en het onderhoud van het productplatform. Uiteraard doe je dit niet alleen, je werkt nauw samen met 4 engineers en 1 lead engineer binnen de productgroep Hatches & Windbreaks om te komen tot de beste resultaten.

Vereisten

Wat vragen wij

  • HBO werk- en denkniveau met een technische opleiding gericht op maritieme techniek, werktuigbouwkunde of vliegtuigtechniek; 
  • Je hebt een passie voor de techniek en bent bekend met mechanische componenten zoals luiken;
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van de mechanische techniek eventueel aangevuld met technische kennis van elektro, hydrauliek en / of composiet (carbon);
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Je bent klantgericht, dienstverlenend en flexibel ingesteld;
  • De drive om zelfstandig & samen te werken.


Wat bieden wij

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing binnen een dynamisch team. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gijs Frijlink – HR Manager (06 - 820 588 51


of

Award winning team

Royal Huisman Groep wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn Instagram Facebook.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn