Overslaan naar content

Servicemonteur

Op locatie
  • Vollenhove, Overijssel, Nederland

Functieomschrijving


Wil jij internationaal service verlenen aan onze zeilsystemen en producten? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Rondal is producent van masten en gieken, lieren en deck equipment, luiken en windbreaks en composiet producten in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve klantenkring. Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en relaties.


Het serviceteam van Rondal werkt samen met klanten en bemanningen van in de vaart gebrachte schepen en de klanten van Rondal.


Voor ons serviceteam zijn wij op zoek naar een


Servicemonteur


Wat ga je doen?

Als servicemonteur plaats, monteer en trim je masten / zeilsystemen op schepen en neem je deel aan proefvaarten. Daarnaast monteer en stel je in bedrijf lieren, furlers, feeders, deuren en luiken. Vanuit Vollenhove  bereidt je de werkzaamheden voor samen met de servicecoördinator, aansluitend worden de werkzaamheden op  locatie (binnen- & buitenland) uitgevoerd. Wereldwijd voer je garantie- en reparatiewerkzaamheden uit, je analyseert en beoordeelt storingen en schades. Deze los je ter plekke op en organiseert, indien noodzakelijk,  assistentie van derden. Uiteindelijk stel je een rapportage op via de Rondal app over de uitgevoerde werkzaamheden op locatie.

Vereisten

Wat vragen wij

  • MBO werk- en denkniveau met een technische opleiding;
  • Je hebt een passie voor zeilen en bijvoorbeeld ervaring met rigging en/of zeilsystemen. Geen ervaring en wel passie voor zeilen, dan komen we ook graag met je in contact;
  • Je beschikt over een brede technische kennis van zowel elektro, hydrauliek als mechanisch;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Je bent klantgericht, dienstverlenend en flexibel ingesteld;
  • Bereidt om regelmatig van huis te zijn en buiten kantooruren en in weekenden werkzaamheden te verrichten;
  • De drive om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.


Wat bieden wij

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing binnen een leuk team. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gijs Frijlink – HR Manager (06 - 820 588 51)

of

Award winning team

Royal Huisman Groep wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn Instagram Facebook.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn