Overslaan naar content

Werkvoorbereider Composiet

Op locatie
  • Vollenhove, Overijssel, Nederland
Rondal

Functieomschrijving


Wil jij meewerken aan het succes van onze uitdagende composietprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Rondal is producent van masten en gieken, lieren en deck equipment, luiken en windbreaks en composiet producten  in de superjachtindustrie voor zowel zeil- als motorjachten en bedient een wereldwijde exclusieve  klantenkring. Moderne technische vaardigheden, uitstekend vakmanschap en een voortdurende nadruk op  vindingrijkheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Boven alles geloven wij in toekomstgericht denken. Wij opereren in de voorhoede van de superjachttechnologie door nauw samen te werken met onze klanten, toeleveranciers en  relaties.


Voor ons composietteam zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Composiet


Wat ga je doen

Als Werkvoorbereider Composiet draag je de verantwoordelijkheid voor zowel de technische als administratieve aspecten van projecten. Dit omvat het bijhouden en organiseren van de planning en  projectadministratie, evenals het communiceren met zowel interne als externe partijen over planninggerelateerde  zaken. Je controleert ontvangen tekeningen en verwerkt opmerkingen, adviseert over eventuele wijzigingen tijdens  de productie, en zorgt voor duidelijke werkinstructies en procedures. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor het  bestellen van materialen voor projecten en het beheren van de voorraad en verbruiksartikelen. Daarnaast regel je het logistieke deel richting andere afdelingen en houd je voortdurend toezicht op de kwaliteit en voortgang van de  productie in samenwerking met de voorman en lead productie.

Vereisten

Wat vragen wij

  • MBO / HBO werk- en denkniveau met een technische opleiding;
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie, aangevuld met vakgerichte cursussen (bijv. composieten) is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Sterke analytische vaardigheden en aandacht voor detail;
  • Kwaliteitsbewust en een probleemoplossend vermogen;
  • De drive om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.


Wat bieden wij

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing binnen een leuk team. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie: 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gijs Frijlink – HR Manager (06 - 820 588 51)

Royal Huisman Groep stelt reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs. Mochten kandidaten toch worden voorgesteld dan geeft het geen (exclusiviteits)recht aan de partij die de kandidaat heeft voorgesteld.

of

Award winning team

Royal Huisman Groep wint regelmatig awards met haar superjachten. Het is niet gemakkelijk om objectief te zijn over de kwaliteit van je eigen werk.

Organisaties zoals de World Superyacht Awards, de International Superyacht Society Awards en hun deskundige, onafhankelijke jury’s helpen om ​​onbevooroordeeld onze jachten te beoordelen.

Heb je een vraag voor ons?

Voor meer informatie of vragen over werken bij Royal Huisman kun je contact opnemen met Arend Straatsma (HR).

+31 (0) 527 287 370 vacatures@royalhuisman.com

Nog even verder kijken?

Bekijk dan wat onze andere vacatures jou te bieden hebben. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures die geplaatst worden? Volg ons dan op LinkedIn Instagram Facebook.

SAMEN WERKEN AAN GROTE DROMEn